Ziekenhuizen sluiten nooit. 365 dagen per jaar verloopt alles volgens een geperfectioneerde routine – van 's ochtends tot 's nachts. Men eist veilige processen in een keuken waarbij er volledige controle over de kosten is. HOBART vaatwas-, kook- en bereidingstechnologie zullen niet teleurstellen en helpen naar de meest efficiënte werkwijze.
Drie maaltijden per dag in combinatie met toenemende eisen op het gebied van hygiëne. Het zorgt voor hoge werkdruk in de keuken. Voor perfecte wasresultaten en tegelijkertijd een lager energieverbruik, waterverbruik en minder personeelskosten gebruikt de slimme manager een HOBART vaatwassysteem.
Ga voor HOBART kwaliteit!
Het kunnen aanbieden van maaltijden voor verschillende diëten, voedingsintoleranties en allergieën geeft veel extra werk. De werkdruk kan gereduceerd worden tot een minimum als het keukenpersoneel in staat is om verschillende maaltijdcomponenten tegelijk te bereiden in een combi steamer of steam cooker.
Ga voor HOBART kwaliteit!
Bijna elke grootschalige maaltijdverstrekker wenst een minimum aan personeel. In deze situatie zijn eenvoudige en veelzijdige food processors onmisbaar, bijvoorbeeld de HOBART planeetmenger voor sauzen, degen en het mixen van producten. Deze all-rounder is één van de vele waardevolle apparaten uit het HOBART assortiment.
Ga voor HOBART kwaliteit!
Het afvoeren van organisch afval direct op locatie, zonder vieze geurtjes, en zonder veel personeelsbelasting. Ook al lang op zoek naar zo'n systeem? Dan heeft u nu de oplossing – gegarandeerd!
Ga voor HOBART kwaliteit!